Maakum viert lustrum

Maakum viertum!
(of vijftum?)

Hiep hiep hoera! We zijn vijf! Daar hangen we graag de slingers voor op.

 

Sinds de start in 2004, groeit Maakum gestaag. Iedere maand komen er tevreden zakelijke en particuliere gebruikers bij. Ook de mogelijkheden breiden nog steeds uit. Zo lanceerden we dit jaar onder andere de Twitter-module en de weblogmodule Bloggum. Jaja, Maakum blijft bij de tijd. En dit alles ook nog eens voor schappelijke prijzen.

 

Over prijzen gesproken. Die kun je deze maand volop winnen. En aangezien iedereen met Maakum uit de voeten kan, maakt ook iedereen een kans op een prijs.

 

Ach ja, we worden maar een keer vijf.

Bestellum!

Iedereen die in december een Maakum website bestelt, maakt grote kans op een leuke prijs: een origineel Maakum-pretpakket voor het hele gezin (maar je kunt er in je eentje ook veel plezier mee hebben).

 

Bestel hier je website: particulier of zakelijk

Nomineerum!

Vind je jouw Maakum-website bijzonder geslaagd? Of misschien zelfs wel de mooiste? Laat het ons dan weten. En vertel er vooral bij waarom je je website zo geslaagd vindt.  Je hoeft niet bescheiden te zijn hoor. We lezen graag wat jouw ontwerp zo bijzonder maakt dat het een Maakum-award verdient.

 

O ja, de hoofdprijs. Dat is geen nieuwe auto, maar .... een jaar niet betalen!

 

Naast de eer en publiciteit die je gratis en voor niets opstrijkt, mag de onafhankelijke jury ook nog iedere week een Maakum pretpakket weggeven!

Trekkum!

We zijn groot geworden dankzij onze klanten. Daarom verloten we iedere week onder trouwe gebruikers een Maakum pretpakket. En je hoeft er niets voor te doen. Alleen maar hopen dat de notaris jouw naam trekt.

 

Iedere vrijdag publiceren we de namen van de winnaars op deze website. Zet dus de komende drie/vier vrijdagen 'check maakumlustrum.nl' in je agenda!